YoungGangsters - DISASTERLICIOUS (2018)

De voorstellingen van YoungGangsters zijn een totaalervaring. De energieke vorm, de filmische beeldtaal en de fysieke speelstijl spelen hier een belangrijke rol in, maar ook de zorgvuldig uitgezochte speellocaties op een zichtbare plek in de stad en de gehele entourage rondom de voorstelling zorgen ervoor dat het potentiële publieksbereik tot ver buiten de reguliere theatergrenzen rijkt. Zodra YoungGangsters ergens neerstrijkt, zorgt dit voor reuring in de directe omgeving. In de zomer van 2018 gaat YoungGangsters in premiere met de nieuwe voorstelling ‘Disasterlicious’.

Welcome to the Dutch Disaster-Experience. Feel the splashing water, hear the dikes crackin’ and the wind howling. The one and only Hansje Brinker saves the planet with his famous little finger. In een spectaculaire rampen-attractie uit de USA ervaart het publiek de eeuwenoude strijd van de Nederlanders om het hoofd boven water te houden.

Disasterlicious is disaster-theatre in de openlucht. YoungGangsters speelt met het spektakel van films als Twister, Deep Impact en maakt dit keer een goudeerlijke Blockbuster. Na alle sensatie, als de stofwolken zijn neergedaald en het water is weggepompt, rest er namelijk slechts één vraag; wie is verantwoordelijk voor dit leed? Er voltrekt zich vervolgens een nieuwe ramp; de ramp achter de ramp. Het moeras van belangenverstrengelingen, bureaucratie en het afschuiven van verantwoordelijkheid. Deze zomer te zien op festivals en op bijzondere locaties in verschillende steden in het GangstersParadise.

'n More is productieleider van YoungGangsters.  meer infoterug
Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

22-12-2017

Tourmanager YoungGangsters gezocht (zomer 2018)

Met je werklaarzen in de modder, bouwen in de brandende zon, tussendoor een duik... lees meer


12-12-2017

Fantastische premiere in Het Nieuwe Luxor

Wat zijn wij trots en blij! Afgelopen zaterdag hadden we de premiere van de productie... lees meer


Volg ons

Facebook