Stichting Nieuw Leiden - Goed Bedoeld (2012/2014)

Nieuw Leiden is een Leids theaterinitiatief opgezet door regisseur Natasha Schulte en acteur Tim Winkel. Nieuw Leiden maakt heldere voorstellingen over filosofische thema’s. Voor theaterliefhebbers en voor wie dagelijks met die thema’s te maken heeft. De projecten van Nieuw Leiden zijn meer dan theatervoorstellingen alleen. Geïnspireerd door de samenwerking met organisaties ontstaan daarnaast columns, nagesprekken en workshops.


Goed bedoeld is de eerste productie van Nieuw Leiden. Een tragikomische voorstelling. Vol goede bedoelingen en pijnlijk herkenbare situaties. Over ons verlangen iets voor de ander te betekenen. En over de twijfels die dat met zich mee brengt. Voor de tourlijst zie hier.


Een ziekenhuis. Een jonge man wordt verliefd op een verlamd meisje. En zij op hem. Langzaam gaat haar gezondheid vooruit. Haar familie zet al hun hoop op de jonge man. Hij raakt in de war. Komt hij bij haar uit liefde of uit medelijden? ‬Een oude man wacht op de uitslag van zijn hartonderzoek. De jonge man doet hem denken aan vroeger. Hij vraagt zich af of hij wijzer is geworden. Heeft hij ooit iemand écht geholpen? Kwamen zijn goede bedoelingen goed terecht? Medelijden wat moet je ermee?'n More werkt als zakelijk- en productieleider voor Goed bedoeld. terug
Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

25-01-2019

Virtual Reality, motion capture en 3D-scan

Onder de indruk... Virtual Reality, motion capture, 3D-scan: wij weten er alles van!... lees meer


19-12-2018

Afsluiting 2018

Ook wij sluiten dit jaar weer af en kijken terug op een mooi 2018 met fijne samenwerkingen.... lees meer


Volg ons

Facebook