Stella Den Haag - Vuurvogel en Niemand Weet, Niemand Weet (2012)

Vuurvogel in de uitvoering van het Residentie Orkest en Stella Den Haag is een eigentijdse versie van het oeroude sprookje. Op de muziek van Stravinsky wordt het verhaal verteld van een jonge prins die een meisje wilt bevrijden dat betoverd en gevangen genomen is door een tovenaar. Als de bevrijding dreigt de mislukken komt de Vuurvogel hem te hulp, hij blijkt namelijk als een van de enige te weten hoe de betovering verbroken kan worden. Dit concert is speciaal voor kinderen van 8-12 jaar en wordt van 15 t/m 18 november 2012 gespeeld in de Dr Anton Philipszaal in Den Haag.

'n More is verantwoordelijk voor de productionele uitvoering van dit project. Daarnaast verzorgt 'n More tot eind 2012 de productionele leiding van alle overige projecten van Stella Den Haag waaronder de tournee van de productie Niemand Weet, Niemand Weet. Op 1 januari 2013 gaat Stella Den Haag fuseren met het Nationale Toneel in NTJong.
terug
Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

16-11-2017

3 premieres in 3 weken

Ok, het was even stil op social media... maar we hebben niet stil gezeten. We gaan... lees meer


15-09-2017

Premiere Castellumverhalen

Onze laatste week 'buiten spelen' in Podium Hoge Woerd. Zowel in de regen als in de zon is Castellumverhalen... lees meer


Volg ons

Facebook