OLDENOSBORN

OLDENOSBORN is een cabaretduo. Meestal bestaande uit Lize van Olden en Victoria Osborn. In seizoen 2016/2017 wordt Victoria vervangen door Anna Hermanns. OLDENOSBORN is winnaar van Camaretten 2014 met hun voorstelling OLDENOSBORN#1.


De voorstellingen van OLDENOSBORN zijn beeldend, fysiek, en een tikje schurend. Met een scherpe blik op hun omgeving en op zichzelf plaatsen ze doodgewone en bizarre fenomenen uit deze tijd in een ander daglicht. Hilarisch, ontnuchterend en troostend. “Een heel eigen en veelbelovend nieuw damesduo”, aldus het juryrapport van Cameretten.


Hoe te leven? In #LIFE buigt OLDENOSBORN zich over deze ‘bescheiden’ vraag. "We zijn bang voor cliché en doorsnee, maar verlangen wel naar een overzichtelijk leven. In een wereld waarin persoonlijke ontwikkeling een nieuwe religie lijkt, gaan ze de strijd aan met het egocentrisme en dit ‘nieuwe geluk’. Naar zichzelf zoekende back-packers, onbegrensde peuters en mindfullnes coaches op de rand van een burn-out passeren de revue. We zijn allemaal bambies op het ijs, laten we dat omarmen."

OLDENOSBORN#LIFE  speelt vanaf maart 2016 en is twee jaar lang te zien in de theaters. Voor de speellijst zie hier


'n More is verantwoordelijk voor de zakelijk leiding van OLDENOSBORN.terug
Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

16-11-2017

3 premieres in 3 weken

Ok, het was even stil op social media... maar we hebben niet stil gezeten. We gaan... lees meer


15-09-2017

Premiere Castellumverhalen

Onze laatste week 'buiten spelen' in Podium Hoge Woerd. Zowel in de regen als in de zon is Castellumverhalen... lees meer


Volg ons

Facebook