Donald Hawkins - wereldtournee (2012/2013)

Donald heeft de meeste hoogte en dieptepunten van zijn leven succesvol doorlopen. Hij is rijk, slim en eeuwig jong, maar ook fysiek beperkt, als kind mishandeld en ex alcoholist. Nu in de herfst van zijn leven wil hij graag nog 1 ding: zingen voor een wereldpubliek. Gewoon omdat het kan.


Donald Hawkins, the almost complete story
 is het verhaal van een excentrieke outsider die doet wat niemand durft. Over de succesvolle babyboomer die, in de door zijn generatie gecreëerde ‘maakbare’ wereld, alles naar zijn hand zet, maar het beste niet vindt. Over de menselijke zoektocht naar liefde, maar vooral naar erkennning. Een verhaal over de kracht van muziek.

De voorstelling wordt geregisseerd door Lucas De Man, 'n More is verantwoordelijk voor de zakelijke en productionele leiding.

De muzikale theatervoorstelling Donald Hawkins, the almost complete story  zou in mei/juni 2013 naar New York, London, Parijs, Berlijn en Tokyo reizen. Echter, Na negen maanden werk en vijf locatiebezoeken in drie werelddelen moesten we in juli 2012 helaas mededelen dat de wereldtournee van 'Donald Hawkins, the (almost) complete story' verplaatst gaat worden. Ondanks het uitstel kunnen we nu al trots en blij zijn met de hoeveelheid ervaring en kennis die we hebben opgedaan tijdens het voortraject. terug
Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

19-12-2018

Afsluiting 2018

Ook wij sluiten dit jaar weer af en kijken terug op een mooi 2018 met fijne samenwerkingen.... lees meer


20-11-2018

Lise is moeder geworden!

Op 21 oktober is Lise moeder geworden van de mooie Lana. Lana is inmiddels vier weken... lees meer


Volg ons

Facebook