Nieuwsoverzicht

22-12-2017

Tourmanager YoungGangsters gezocht (zomer 2018)

Met je werklaarzen in de modder, bouwen in de brandende zon, tussendoor een duik nemen in het IJ, publiek ontvangen, technisch team aansturen, kleedjes en poncho’s uitdelen, nepbloed maken, blauwe plekken insmeren, koffie zetten, acteurs aanspreken op de planning maar ook vertroetelen, kleding wassen (en af en toe naaien), boze buren happy maken, 5 weer-apps in de gaten houden, regendansjes maken waar nodig en brandweermannen ontvangen met een grote glimlach. Kortom: wij zoeken een super tourmanager die zin heeft om aankomende zomer op pad te gaan met het leukste gezelschap. YoungGangsters gaat weer op tour, ga je met ons mee?

 

Wat

Ben jij komende zomer beschikbaar om als tourmanager mee te gaan met de nieuwe productie van YoungGangsters, dan zoeken we jou! We zoeken iemand die ervaring heeft met het produceren op locatie en zin heeft om de hele zomer op pad te zijn. Productiebureau ’n More is verantwoordelijk voor de productie van de voorstelling en de speelplekken. Het gaat dus enkel om uitvoerend werk op locatie. Het hebben van een auto (en rijbewijs) is een must. Het hebben van een BHV-diploma is een pre. Het gaat om een betaalde functie.

 

Wanneer

-       14 mei t/m 17 september 2018

-       In deze periode hebben we ongeveer 46 bouw/breek/voorstellingsdagen

-       Voorstellingen zijn in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen en diverse festivals.

-       Je hoeft niet de hele periode beschikbaar te zijn. Omdat er nog geschoven wordt in de planning kan er bij interesse een voorlopige speellijst worden opgevraagd.

 

Reageren

Stuur bij interesse een mailtje met motivatie en cv naar Lise en Ellen van productiebureau ’n More. Je kan je bericht sturen naar info@nmore.nl. We ontvangen graag je bericht voor 15 januari 2018.

Ontwerp: Roquefort Ontwerpers
Technische realisatie: Dot Red Webdevelopment

Nieuws

15-03-2019

Teaser 'Eight' online

Heel blij met deze mooie teaser van het virtual reality project 'Eight' van Michel... lees meer


11-03-2019

Denkstation festival in de Krakeling

Afgelopen weekend produceerden we het Denkstation Festival voor de De Krakeling.... lees meer


Volg ons

Facebook